Een buikwandcorrectie in beeld

Bij een mommy makeover zit ook een buikwandcorrectie ingebrepen. U kunt het eigenlijk zien als een combinatie van 2 ingrepen. De 2 ingrepen zorgen ervoor dat ten eerste uw hangende buik wordt weggewerkt, dit wordt middels een buikwandcorrectie gedaan. Daarnaast worden uw hangende borsten weer mooi gemaakt door een borstlift. Bij de buikwandcorrectie wordt het overschot aan vel of huid verwijderd. Uw buikje wordt hier weer strak door. Een buikwandcorrectie is een vrij forse ingreep, en in veel gevallen zult u dan ook niet direct naar huis mogen na de ingreep.

De buikwandcorrectie

Wat ook belangrijk is om te weten is dat dit natuurlijk wel een chirurgische ingreep blijft. Dat wil dus zeggen dat u er altijd goed over na moet denken. Er zal namelijk vrijwel altijd een litteken te zien blijven. Dit litteken komt in het geval van een buikwandcorrectie bij uw onderbuik te zitten.

Veel vrouwen die een buikwandcorrectie willen laten uitvoeren, kiezen toch vaak voor een mommy makeover. Aangezien na de zwangerschap de borsten ook meestal zijn gaan hangen, vinden veel vrouwen dit direct een goed moment om deze ook mee te namen. Er zijn naast het liften van de borsten ook mogelijkheden voor een borstvergroting tijdens de mommy makeover.

Bent u geintereseerd in de mommy makeover kosten? Vult u dan hier naast uw gegevens in voor een kennismakingsconsult.