Wat is een mommy makeover?

mommy makeoverEen zwangerschap kan voor een vrouw een zeer leuke ervaring zijn. Helaas zijn de effecten op de borsten, de buik en het gehele lichaam niet zo geweldig. Veel vrouwen hebben last van hangende borsten, of uitgerekt vel na hun zwangerschap. Zelfs als ze een gezond en actief leven hebben.

Er is een cosmetische ingreep genaamde de “mommy makeover” welke speciaal is ontwikkeld om deze veel gehoorde klachten op te lossen. Uw lichaam wordt onder handen genomen door gespecialiseerde plastisch chirurgen, zodat u er weer uit komt te zijn zoals voor de zwangerschap. Dit kan tevens zorgen voor een boost in zelfvertrouwen.

Je hebt veel aandacht gegeven aan het zorgen voor je kindje, en nu is het tijd om wat aandacht voor jezelf te hebben. Als u meer wilt weten over de mommy makeover, of een consult wilt inplannen, vult u dan rechts uw gegevens in en we nemen z.s.m contant met u op.

Wat is een mommy makeover precies?

Deze ingreep helpt zowel jonge, als oudere vrouwen bij het verminderen van de effecten op het lichaam na de zwangerschap. De ingreep is een combinatie van diverse chirurgische ingrepen.

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie zorgt ervoor dat overtollig vel wordt weggewerkt zodat uw buik weer strak wordt. Na een zwangerschap is er vaak overtollig vel, met deze ingreep kan dit worden weggewerkt. Ook uitgerekt vel kan op deze manier weer glad gemaakt worden.

Borstlift / Borrstvergroting

Een veel gehoord probleem van vele vrouwen is dat na de zwangerschap de borsten zijn gaan hangen, en niet meer aanvoelen zoals voorheen. Daarom wordt er bij de mommy makeover ook een borstlift uitgevoerd. Uw borsten krijgen hun natuurlijke vorm weer terug, en uw zelfvertrouwen kan hier ook van stijgen. Ook kan er gekozen worden voor een borstvergroting waarbij de borsten direct een cupmaat worden vergroot.